Wordpress-website-laten-maken

July 25, 2023

Professionele WordPress website laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele website voor jouw onderneming? Wil je een webshop starten of je bestaande website naar een hoger niveau tillen? Dan is een WordPress website laten maken wellicht de perfecte keuze voor jou. Maar wat is nu precies een WordPress website en waarom zou je hiervoor kiezen?

Een WordPress website laten maken biedt talloze mogelijkheden en voordelen voor ondernemers. Het systeem is gebruiksvriendelijk, flexibel en kan volledig op maat worden gemaakt. Of je nu producten wilt verkopen via een webshop, afbeeldingen wilt tonen in een portfolio of informatie wilt delen met klanten, met WordPress kun je dit allemaal realiseren.

Website-optimalisatie

De Prijs van Jouw Perfecte WordPress Website

Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten qua kosten en welke factoren de prijs beïnvloeden.De kosten voor een WordPress website laten maken kunnen aanzienlijk verschillen , maar gemiddeld liggen ze ergens tussen de €500 en €5000. Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers slechts een algemene lijndraad zijn.

De Invloedrijke Factoren. Wat bepaalt nu eigenlijk die prijs? Hier zijn enkele sleutelfactoren:

Complexiteit en Functionaliteit: Een eenvoudige blog zal minder kosten dan een complexe e-commerce site. Maatwerk functies verhogen het prijskaartje.

Ontwerp en Lay-out: Een uniek, op maat gemaakt ontwerp kan de kosten opdrijven, maar het kan ook het verschil maken in het aantrekken van bezoekers.

Aantal Pagina’s: De omvang van je website heeft directe invloed op de kosten. Meer pagina’s betekenen doorgaans meer werk en dus een hogere prijs.

Onderhoud en Updates: Het onderhouden en updaten van je website is cruciaal voor succes op de lange termijn. Overweeg de kosten voor voortdurende ondersteuning.

Bij het laten maken van een WordPress-website zijn er ook verborgen kosten om rekening mee te houden:

Hosting kosten: Je hebt een hosting pakket nodig om je website online te krijgen. De prijzen variëren afhankelijk van je behoeften.

Domeinnaamregistratie: Het kiezen en registreren van een domeinnaam gaat gepaard met jaarlijkse kosten. De kosten daarvan liggen rond de 20 euro per jaar.

Onderhoudscontracten: Sommige ontwerpers bieden onderhoudscontracten aan om je site up-to-date en veilig te houden. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Bij een WordPress website laten maken is transparantie essentieel. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt met je webdesigner over de prijs en eventuele bijkomende kosten om onaangename verrassingen te voorkomen. Kortom, Een WordPress website laten maken kan variëren in prijs, maar het is een investering in je online aanwezigheid die de moeite waard kan zijn. Door deze factoren in overweging te nemen en goed te plannen, kun je een website bouwen die zowel betaalbaar als effectief is.

WordPress website laten maken bij Mediya

Mediya is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van moderne websites, met name WordPress-websites. Onze ervaren medewerkers hebben uitgebreide kennis van het WordPress content management systeem en kunnen op maat gemaakte websites creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van bedrijven.

Bij Mediya streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hen te voorzien van hoogwaardige websites. We hebben veel positieve ervaringen en recensies ontvangen van klanten die hun WordPress-website door ons hebben laten maken. Ze waarderen vooral de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en professionele uitstraling van onze websites.

Naast het laten maken van WordPress-websites biedt Mediya ook aanvullende diensten en ondersteuning. We zorgen voor webhosting, zodat jouw website altijd snel en veilig online is. Daarnaast helpen we je graag met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines zoals Google, zodat je beter vindbaar bent. Ook kunnen we je adviseren over social media marketing om jouw online aanwezigheid verder te vergroten.

Kortom, als je op zoek bent naar een complete website die gemakkelijk te beheren is met een gebruiksvriendelijk content management systeem, dan kun je bij Mediya terecht. Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en jou te ondersteunen bij elke stap in het proces.

Wordpress-website-laten-maken

De voordelen van een WordPress website laten maken

Bedrijven die ervoor kiezen om hun website te laten bouwen in WordPress kunnen profiteren van verschillende voordelen. Hieronder worden enkele voordelen besproken die het opleveren van een WordPress website met zich meebrengt:

 • Veelzijdigheid: Een WordPress website laten maken biedt bedrijven veel mogelijkheden en functionaliteiten. Het is een flexibel platform dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een groot voordeel van WordPress is de gebruiksvriendelijke interface. Zelfs zonder technische kennis kunnen gebruikers gemakkelijk content toevoegen, bewerken en beheren.
 • SEO-vriendelijk: WordPress heeft ingebouwde functies die kunnen helpen bij zoekmachine optimalisatie (SEO). Met behulp van plug-ins en geoptimaliseerde thema’s kunnen bedrijven hun website beter vindbaar maken voor zoekmachines.
 • Ruime keuze aan thema’s en plug-ins: WordPress biedt een enorme bibliotheek met thema’s en plug-ins waarmee bedrijven hun website kunnen personaliseren. Dit stelt hen in staat om unieke ontwerpen te creëren en extra functionaliteiten toe te voegen.
 • Actieve gemeenschap: WordPress heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars, designers en gebruikers die elkaar ondersteunen. Deze gemeenschap zorgt ervoor dat er altijd hulp beschikbaar is en dat er regelmatig updates en verbeteringen worden uitgebracht.

Een WordPress website laten maken kan bedrijven veel voordelen opleveren. Het biedt veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid, SEO-vriendelijkheid en een ruime keuze aan thema’s en plug-ins. Daarnaast is er een actieve gemeenschap die ondersteuning biedt en regelmatige updates verzorgt.

Webdesign bedrijf inschakelen of zelf bouwen?

De keuze tussen het zelf bouwen van een WordPress-website en het uitbesteden aan professionele bureaus, zoals Mediya, is een cruciale beslissing die afhangt van verschillende factoren. Laten we de voordelen en nadelen van beide benaderingen eens bekijken.

Voordelen van zelf bouwen:

 • Volledige controle: Als je zelf een WordPress-website bouwt, heb je de touwtjes volledig in handen. Je kunt het ontwerp, de functionaliteit en zelfs de kleinste details naar eigen wens aanpassen.
 • Kostenbesparing: Het is waar dat zelf bouwen kostenbesparend kan zijn, vooral als je een beperkt budget hebt. Je hoeft geen budget uit te trekken voor een bureau.
 • Snelheid van wijzigingen: Zelf bouwen stelt je in staat om snel wijzigingen door te voeren. Je bent niet afhankelijk van anderen en kunt direct inspelen op veranderingen of nieuwe ideeën.

Nadelen van zelf bouwen:

 • Technische vaardigheden: Het vereist technische kennis, zoals HTML, CSS en PHP, om een WordPress-website effectief te bouwen en te onderhouden. Als je hier niet bekend mee bent, kan het een uitdaging zijn.
 • Tijdsintensief: Het bouwen van een website kan tijdrovend zijn, vooral als je geen ervaring hebt. Dit kan ten koste gaan van andere belangrijke taken.
 • Verantwoordelijkheid: Als je zelf bouwt, draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de beveiliging, updates en algemene gezondheid van je website.

Het kan zeker van waarde zijn om een professioneel bureau in te schakelen als:

 • Gebrek aan technische vaardigheden of tijd: Als je geen technische vaardigheden hebt of de tijd niet kunt vrijmaken, kan een bureau de oplossing zijn.
 • Professioneel ontwerp: Als je een uniek en professioneel ontwerp wilt dat naadloos aansluit bij je merkidentiteit, kunnen professionals dit leveren.
 • Geavanceerde functionaliteit: Voor complexe functies die niet gemakkelijk zelf kunnen worden gebouwd, zoals e-commerce oplossingen, is professionele hulp vaak noodzakelijk.
 • Ondersteuning en onderhoud: Bureaus bieden expertise, ondersteuning en langetermijnonderhoud om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien.

Het maken van een keuze tussen zelf bouwen en uitbesteden vereist een zorgvuldige afweging van je eigen capaciteiten, behoeften en budget. Overweeg wat voor jou het meest praktisch en kosteneffectief is om een succesvolle WordPress website te lanceren en te onderhouden.

Wordpress-website-laten-maken

Waarom kiezen voor het laten maken van een WordPress-website?

Bedrijven kiezen steeds vaker voor het laten maken van hun website in WordPress. Maar waarom is dit eigenlijk zo? Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven besluiten om te investeren in een WordPress-website:

 • Betere online aanwezigheid: Een WordPress website laten maken biedt bedrijven de mogelijkheid om zich beter te presenteren op het internet. Met behulp van verschillende thema’s en plugins kunnen ze een professionele en aantrekkelijke website creëren die indruk maakt op bezoekers.
 • Verbeterde branding: Door gebruik te maken van WordPress kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterken. Ze kunnen hun logo, kleurenschema en andere visuele elementen naadloos integreren in het ontwerp van de website, waardoor er consistentie ontstaat tussen alle online kanalen.
 • Flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit: WordPress biedt ongekende flexibiliteit als het gaat om het ontwerpen en aanpassen van websites. Bedrijven hebben de vrijheid om unieke lay-outs te creëren die perfect passen bij hun merk. Bovendien kunnen ze functionaliteiten toevoegen zoals contactformulieren, e-commerce mogelijkheden of blog secties.

Een voordeel is dat je altijd snel resultaat krijgt wanneer je ervoor kiest om je website te laten maken in WordPress. Het platform is gebruiksvriendelijk en stelt bedrijven in staat om gemakkelijk zelf inhoud toe te voegen of aanpassingen door te voeren.

Door te kiezen voor het laten maken van een veilige WordPress website hebben bedrijven de mogelijkheid om hun online aanwezigheid te verbeteren, hun branding te versterken en flexibiliteit te krijgen op het gebied van ontwerp en functionaliteit. Het is een betrouwbare optie die altijd snel resultaat oplevert.

Wil jij nu een WordPress website op maat hebben? plan dan nu een afspraak in via Mediya.

Een WordPress website laten maken, vragen:

Een WordPress website laten maken, hoelang duurt het?

Het hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website en de hoeveelheid maatwerk die nodig is. Over het algemeen kan het laten maken van een WordPress-website enkele weken tot enkele maanden duren.

Kan ik mijn WordPress website later nog uitbreiden met nieuwe functionaliteiten?

Ja, dat kan zeker! Met duizenden thema’s en plugins kun je eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen aan je WordPress-website, zelfs nadat deze al is gebouwd.

Wat zijn de kosten voor een WordPress website laten maken op maat bij Mediya?

De kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. Neem contact op met Mediya voor een persoonlijke offerte op maat.

Kan ik zelf ook een WordPress-website bouwen in plaats van deze te laten maken?

Ja, dat is mogelijk als je over voldoende technische kennis beschikt. Het bouwen van een professionele website vergt echter tijd en expertise, dus het kan lonen om dit uit te besteden aan professionals.

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel