November 1, 2022

Waarom heb je een WordPress onderhoudscontract nodig?

Introductie

WordPress is een populair platform voor bedrijven en particulieren. De reden daarvoor is dat het gemakkelijk te gebruiken en aanpasbaar is. Maar als u uw website niet regelmatig onderhoudt, wordt hij snel traag en kwetsbaar voor hackers. Een WordPress onderhoudscontract biedt verschillende voordelen die het overwegen waard zijn:

Website beveiliging.

De meeste onderhoudscontracten voor WordPress omvatten regelmatige beveiligingsupdates. Dit is een van de belangrijkste kenmerken van elke website onderhoudsdienst en een die niet over het hoofd mag worden gezien. Regelmatige beveiligingsupdates beschermen uw website tegen hackers die proberen toegang te krijgen en persoonlijke gegevens van u te stelen, hetzij voor financieel gewin of gewoon omdat ze dat willen. Als u niet regelmatig bijwerkt, kunt u kwetsbaar zijn voor hackers door gaten in uw website achter te laten die door hen kunnen worden uitgebuit.

Als een hacker op uw site komt, kan hij berichten en pagina’s van andere gebruikers bekijken of bewerken en de inhoud van die pagina’s wijzigen. Ze kunnen ook inhoud verwijderen of zelfs bezoekers helemaal van uw site wegleiden! Als dit gebeurt terwijl er mensen op uw site zijn die met hun eigen accounts zijn ingelogd (bijvoorbeeld als ze Facebook of Twitter gebruiken), dan zullen deze gebruikers alle informatie verliezen die in die accounts is opgeslagen, zoals wachtwoorden enzovoort!

Regelmatige back-ups.

U moet regelmatig back-ups van uw site laten maken. De beste manier om dit te doen is via een WordPress onderhoudscontract, omdat het contract een geautomatiseerde back-up service bevat. U moet ook handmatig een back-up van uw site maken.

De frequentie van de back-ups hangt af van wat u opslaat en hoe snel er veranderingen op uw site plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld uw blog slechts om de maand of twee bijwerkt, dan kan het prima zijn om slechts één keer per paar maanden of één keer per jaar een back-up te maken. Als u wekelijks of dagelijks updates doet, dan is een back-up minstens één keer per week aan te raden (en meer dan één keer per week zou zelfs beter zijn).

WP Updater een dochter onderneming van Mediya

Verkeerscontrole.

  • Verkeerscontrole. Met een dienst voor verkeerscontrole en -analyse kunt u de prestaties van uw website op de voet volgen, waaronder:
  • Het aantal bezoekers, per dag/week/maand.
  • De hoeveelheid tijd die op de site wordt doorgebracht, per dag/week/maand.
  • Populaire trefwoorden die worden gebruikt in zoekopdrachten die naar uw site leiden (zodat u de inhoud dienovereenkomstig kunt optimaliseren).
  • Trends in verkeersbronnen (de sociale netwerken of websites waar uw publiek vandaan komt).

Analytics.

Een van de beste manieren om de prestaties van uw website te verbeteren is via analytics. Analytics tools houden verkeer en sitegebruik bij, zodat u kunt zien waar uw klanten vandaan komen, waar ze naar kijken, waar ze op klikken en waarom ze weggaan. Met deze informatie kunt u wijzigingen aanbrengen op uw website op basis van specifieke gegevenspunten.

Een WordPress onderhoudscontract kan de prestaties van uw website verbeteren en deze beveiligen tegen hackers.

Een WordPress onderhoudscontract kan u helpen de prestaties van uw website te verbeteren, hem te beschermen tegen hackers en hem soepel te laten draaien. Uw website is als een bedrijf in die zin dat het voortdurend moet worden bijgewerkt, gecontroleerd en onderhouden om bij te blijven met de nieuwste trends.

Als ondernemer heeft u veel dingen op uw bord: marketing, verkoop, klantenservice – de lijst gaat maar door! Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over het bijhouden van beveiligingsproblemen of het bijwerken van plugins elke keer dat er een uitkomt. Als u iemand inhuurt om dit voor u te doen, hebt u meer tijd om u te concentreren op wat het belangrijkst is – het laten groeien van uw bedrijf!

Hoewel sommige mensen misschien denken dat iemand anders inhuren betekent dat ze meer geld betalen voor iets dat ze zelf kunnen doen; dit kan niet verder van de waarheid zijn! In feite zal het inhuren van iemand die ervaring heeft met het werken met WordPress zowel tijd als geld besparen, omdat ze veel voorkomende problemen zullen oplossen voordat ze veranderen in grote problemen die honderden, zo niet duizenden dollars aan schadeherstel kosten.

Conclusie

Uiteindelijk is uw WordPress onderhoudscontract niet meer dan een investering in de gezondheid van uw website. Het is een manier om ervoor te zorgen dat je het beste van alle werelden hebt, zonder dat er compromissen nodig zijn.

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel