bomen-planten

June 7, 2023

Mediya plant 276 bomen

In een wereld waar technologie en digitale activiteiten de boventoon voeren, is het gemakkelijk om de natuur en haar belang voor ons welzijn uit het oog te verliezen. Daarom hebben wij besloten om een stap te zetten in de richting van duurzaamheid. Wij hebben 276 bomen laten planten die nog jarenlang een bijdrage aan de natuur zullen leveren.

Het belang van bomen planten voor het ecosysteem

Bomen spelen een cruciale rol in het behoud van de biodiversiteit en de gezondheid van onze planeet. Ze bieden onderdak aan talloze diersoorten, helpen de lucht die we inademen te zuiveren en spelen een belangrijke rol in de watercyclus. Bovendien helpen ze de opwarming van de aarde tegen te gaan door koolstofdioxide op te nemen, een van de belangrijkste broeikasgassen die bijdragen aan de klimaatverandering. Ook kunnen bomen plekken koel houden zodat gebieden die warm worden beter leefbaar blijven.

Organische groei

In een tijdperk waarin ons leven zich grotendeels achter beeldschermen afspeelt, kan de verbinding met de natuur gemakkelijk verloren gaan. Mediya erkent dit en heeft daarom dus besloten om iets terug te geven aan de natuur. Dit is echter niet eenmalig. Wij geloven net als bij SEO in organische groei die langdurig is. Van hoge zoekmachine posities kan nog lang genoten worden net zoals de bomen die een de natuur versterken. Eenmalig is dit leuk, maar door blijven gaan met wat werkt creëert een exponentieel effect. Als bedrijf erkennen wij dit en zullen ons daardoor inzetten om door te blijven gaan met organisch groeien zowel online als in de natuur.

We proberen regelmatig een update te plaatsen over het aantal geplante bomen, zodat je altijd op de hoogte bent van onze groene impact. Hieronder vind je een tabel waarin duidelijk wordt weergegeven hoeveel bomen er al geplant zijn. We streven ernaar om deze tabel regelmatig bij te werken, zodat je kunt zien hoe jouw aankoop bijdraagt aan het herstel van onze kostbare bossen. We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en willen jou graag laten zien welke positieve veranderingen we samen kunnen bereiken.

Datum:Totaal aantal geplaatste bomen
07-06-202343
17-07-202374
01-09-2023128
04-01-2024165
14-02-2024179
05-06-2024276

Mediya’s inzet voor het planten van 276 bomen is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en een bewijs van onze toewijding aan het milieu. Het onderstreept het belang van het behoud van de biodiversiteit en het belang van bedrijven om hun steentje bij te dragen aan duurzaamheidsinitiatieven. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, mogen we niet vergeten dat de natuur ontzettend belangrijk is en dat we allemaal een rol kunnen spelen in het beschermen en behouden van onze planeet.

Dit artikel is bijgewerkt op 05-06-2024

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel