Over ons

1. Ontstaan

Waarom Mediya?

Bij Mediya is het belangrijk dat de online werkzaamheden volledig aansluiten bij de unieke punten van een bedrijf. Passen wij bij u?

2. Missie

Missie van Mediya

Mediya staat voor detail en communicatie. We willen de manier veranderen waarop bedrijven online praten, luisteren en delen

3. Visie

Mediya haar visie

Een betere online uitstraling creëren voor zoveel mogelijk MKB bedrijven. Dit is te doen door een goede strategie, design en developer te hebben.

Gyan van den Bogert

Mijn werkzaamheden

Websites, Optimaliseren, Hosting, Vooruitgang

Een indrukwekkende website of webshop laten maken.
Mediya helpt u om meer aankopen en klanten uit uw website te halen. Anno vandaag moet uw website een modern uiterlijk hebben, goed werken op computer, laptop, tablet en smartphones, en digitaal toegankelijk zijn.

Bovenstaande factoren zijn belangrijk om een goede positie binnen zoekmachines te krijgen. Mediya zal uw website optimaliseren zodat deze goed vindbaar is op Google.

Mike van Wijnen

MIJN DIENSTEN

SEO Sprints, Conversie optimalisatie, Klantrelaties

Ik ben Mike Van Wijnen ik hou van ondernemen en het aangaan van uitdagingen.

Tijdens mijn studie ben ik samen met Gyan van den Bogert en Arend Groot Bleumink verschillende bedrijven gestart, genaamd Mediya en WP Monitoring. Mediya is een bedrijf dat krachtige op maat gemaakte websites bouwt. WP Monitoring is een unieke software die websites automatisch onderhoudt en controleert!

Mediya • Mediya • Mediya • Mediya • Mediya •

Hulp bij online vindbaarheid

Bij Mediya zijn we enthousiast om doelen, visie en ideeën helder te vertalen naar een uniek ontwerp voor design, websites en webshops. We leveren niet alleen mooie ontwerpen, maar ons design werkt ook echt voor organisaties. We ontwerpen op basis van een op maat gemaakte strategie die aansluit bij de doelstellingen, markt en doelgroep van uw bedrijf. Het eindresultaat? Een sterke website die zichtbare resultaten boekt.

Services

Website Design

Wij ontwerpen indrukwekkende logo’s, huisstijlen en websites die zich onderscheiden van de rest door dit converterend op te leveren.

Website onderhoud

Met WP Updater hebben wij een automatische update/monitoringtool in huis die zorgt voor dagelijkse WordPress updates en back-ups.

Strategie

Mediya kijkt naar de doelstellingen van ondernemingen. Op die manier is er met een passende strategie meer conversie te behalen.