March 5, 2024

Mediya krijgt Stappie barefoot schoenen voor verbeterde vitaliteit

Bij Mediya streven we ernaar om onze medewerkers niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te laten groeien. In lijn met deze visie zijn we verheugd aan te kondigen dat onze medewerkers nu gesponsorde barefoot schoenen van Stappie ontvangen. Deze stap is bedoeld om de vitale prestaties van ons team te verbeteren, vooral in onze kantoor-gym.

Wat zijn Barefoot Schoenen?

Barefoot schoenen van Stappie zijn ontworpen om de natuurlijke vorm en functie van de voet te ondersteunen. Ze zijn lichtgewicht, ademend en bevorderen een betere houding en voetspierontwikkeling. Deze schoenen zijn ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve activiteiten, wat ze perfect maakt voor onze kantoor-gym sessies​​​​.

Waarom Stappie?

Stappie staat bekend om hun hoge kwaliteit en ergonomische ontwerpen. De schoenen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar bieden ook gezondheidsvoordelen zoals verbeterde balans en verminderde druk op de gewrichten. Bovendien zijn ze betaalbaar, met veel modellen die tegen een gereduceerde prijs van €54,95 verkrijgbaar zijn​​​​.

Impact op de Kantoor-Gym

Met de introductie van Stappie barefoot schoenen kunnen onze medewerkers nu effectiever trainen. De schoenen ondersteunen natuurlijke voetbewegingen, wat helpt om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. Dit maakt onze workout sessies niet alleen productiever, maar ook veiliger.

Gezamenlijke doelen en challenges

Om de motivatie hoog te houden, organiseren we verschillende uitdagingen en gezamenlijke doelen. Bijvoorbeeld, wie het meeste aantal stappen zet in een maand of wie het snelst een bepaald fitnessdoel bereikt. Deze activiteiten zullen de teamgeest versterken en iedereen aanmoedigen om actiever en gezonder te leven.

Bij Mediya zijn we trots op onze samenwerking met Stappie en kijken we uit naar de positieve veranderingen die dit zal brengen. We geloven dat door het verbeteren van de vitaliteit van onze medewerkers, we een gelukkiger en productiever team kunnen creëren. Samen zetten we stappen naar een gezondere toekomst!

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel