May 30, 2023

Mediya in de hoek van Bas Oosterweghel

Het is met grote trots en enthousiasme dat we bij Mediya onze samenwerking met de getalenteerde bokser Bas “Balboa” Oosterweghel aankondigen. Wij geloven in het koesteren en ondersteunen van talent, en onze sponsoring van Bas is een weerspiegeling van deze filosofie.

Vandaag willen we een moment nemen om Bas succes te wensen met zijn aanstaande gevecht.

Het leven in de boksring is niet altijd gemakkelijk; het vergt vastberadenheid, doorzettingsvermogen, en onvoorstelbare wilskracht. Maar bovenal vereist het steun. En dat is precies wat wij, samen met andere sponsors zoals Werktalent Tilburg en O&G Betonboring, Bas bieden.

Zoals Bas in zijn recente bericht op sociale media benadrukte, is de steun van zijn sponsors cruciaal voor zijn succes. Ze stellen hem in staat zich optimaal voor te bereiden op zijn gevechten, en blijven zijn dromen najagen.

Onze steun aan Bas ‘Basbalboa’ Oosterweghel is meer dan alleen een financiële bijdrage. Het is een statement van vertrouwen, een blijk van erkenning, een manier om zijn toewijding, harde werk en continue streven naar uitmuntendheid te ondersteunen.

Als shirt- en shortsponsor van Bas, zijn we meer dan alleen een logo op zijn outfit. Onze aanwezigheid op zijn bokstenue, zowel op het shirt als op het broekje, staat symbool voor onze diepe betrokkenheid bij zijn reis. Het is een fysieke representatie van ons geloof in zijn potentieel en onze inzet om hem te ondersteunen in het bereiken van zijn ambities.

Bij Mediya geloven we dat succes niet alleen wordt behaald door individuele prestaties, maar ook door teamwork en gezamenlijke inspanningen. Dit is de essentie van onze steun aan Bas. Samen zijn we een team en samen zullen we vechten om onze gedeelde droom waar te maken.

Zijn volgende gevecht vindt plaats op 3 juni 2023 in Swindon, Engeland. We wensen Basbalboa alle succes en moedigen hem aan om zijn talenten volledig tot uitdrukking te brengen in de ring.

Bas, we zijn ontzettend trots op je prestaties tot nu toe, en we hebben er alle vertrouwen in dat je zult blijven excelleren.

Hier bij Mediya staan we klaar om je te steunen in elke stap van je reis. Laten we samen deze droom waar maken!

Update: Bas heeft zijn gevecht gewonnen op 3 juni, zijn volgende gevecht is 16 september in Londen.

Go Bas Balboa, go!

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel