February 14, 2024

Jorn van Heeswijk versterkt het Mediya team als Growth Marketeer

Het team van Mediya verwelkomt een nieuwe aanwinst: Jorn van Heeswijk, een jonge en gedreven growth marketeer met een scherp oog voor het realiseren van groei voor bedrijven. Met zijn specialiteiten in email marketing, conversie optimalisatie (CRO) en datavaardigheden, brengt Jorn een frisse dynamiek naar het team.

Hoe ben je bij Mediya terechtgekomen?

“Ik ken Mike en Gyan van mijn studie, en we hebben eerder samengewerkt aan onze eigen startup, genaamd OnStrand,” zegt hij. Na verschillende succesvolle projecten samen te hebben voltooid, kwam het idee om bij Mediya aan boord te komen tijdens een kennisuitwisseling gesprek.

De visie van Jorn en het Mediya-team is duidelijk: Mediya transformeren van een web development agency naar een growth marketing agency. “We willen niet alleen websites bouwen, maar ook actief bijdragen aan het succes en de groei van onze klanten,” legt Jorn uit. Zijn passie voor het maximaliseren van resultaten met minimale middelen drijft hem in zijn werk. “Mijn focus ligt op het maximaliseren van de opbrengsten voor bedrijven, terwijl ik tegelijkertijd efficiëntie nastreef,” vertelt Jorn enthousiast.

Hij geniet van de uitdagingen die hij tegenkomt, variërend van technische bugs op websites tot strategische groeiproblemen in verschillende marketingkanalen.

Wat maakt jou zo succesvol in je vakgebied?

“Het hebben van een growth mindset is cruciaal,” benadrukt hij. “Ik baseer mijn beslissingen nooit op onderbuikgevoel, maar op feitelijke data.” Daarnaast benadrukt Jorn het belang van innovatie en flexibiliteit in een snel veranderende branche. “Je moet altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technologieën en bereid zijn om voortdurend nieuwe dingen te leren,” voegt hij eraan toe.

Het profiel van Jorn wordt gekenmerkt door zijn zogenaamde ‘t-shaped’ vaardigheden, waarbij hij diepgaande expertise combineert met brede kennis op verschillende gebieden. Hij heeft onder meer brede kennis van betaalde kanalen, organische kanalen, webontwikkeling en -design, data-analyse en -dashboarding, het opzetten van automatiseringen, e-mailmarketing, conversie-optimalisatie en het opzetten en uitvoeren van growth processen.

Wij kijken ernaar uit om samen met Jorn geweldige prestaties neer te zetten voor onze klanten. 

Twitter
Email
LinkedIn

In dit artikel